Cecilia Figueroa

Cecilia Figueroa

Vaig néixer en una llar on l’art, la salut i l’esperit eren considerats valors essencials. D’aquesta manera, el ioga va arribar a la meva vida, de forma natural durant la meva infància.

Em vaig dedicar amb passió i curiositat a l’estudi i a la pràctica d’asana, pranayama, filosofia, meditació i alimentació conscient, mentre exercia professionalment com a fotògrafa a l’Argentina. En aquest camí vaig tenir la fortuna de comptar amb mestres excel·lents que em van inspirar i ensenyar. Al 2002 vaig completar la meva primera formació com a professora de ioga a l’escola “Ioga Center” Barcelona-Madrid. Des de llavors dono classes com a mestra de ioga i al mateix temps segueixo estudiant i compartint aquesta ciència mil·lenària.

Des de l’any 2011 estic en constant formació en un sistema de ioga anomenat “Anusara Ioga” que uneix una antiga filosofia índia, basada en la bondat innata, amb els més avançats coneixements de biomecànica i alineament. Segueixo aquest camí d’aprenentatge de la mà de la meva estimada mestra i amiga Susana García Blanco, aprofundint a través de Tallers, Immersions, Formació de professors, Formació Avançada i Meditació Neelakantha. I recentment titulada en “Anusara Inspired”.