Testimonis

Per a mi fer ioga és com fer un “reset”, després d’una classe amb la Ceci allò que estava encallat torna a funcionar, tant a nivell físic com mental i emocional.

Eva Codina Bigas

Soc informàtic, estic assegut 8 hores de la jornada i a més és una feina molt mental i estressant. Amb el Ioga de la Cecilia em sento molt relaxat i a la nit dormo molt millor. També he notat que tinc moltes menys contractures que abans i quan acabo la classe el meu estat d’ànim canvia radicalment.

Xavier Closs

Les classes de la Ceci em generen un gran benestar, tant emocional com físic. Amb la pràctica he guanyat consciència corporal i pau interior.

Cecilia Bustos.

Hi ha alguna cosa inexplicable en la màgia del ioga… La pràctica em regala l’oportunitat d’estar present en l’aquí i l’ara, m’ensenya a enfocar-me, sentir-me, respirar-me i a conectar amb el meu centre. El ioga m’allibera i em renova.

Anna Casadesus

Vaig començar sense saber res, la Cecilia em va guiar i encara em segueix instruint en el Ioga. Per mi ha sigut renaixement, vida, vitalitat, ja no concebo la meva vida sense el Ioga.

Mercè Poles